Loading...
Energielabel kantoor2018-07-03T10:33:11+02:00

Als u eigenaar bent van een kantoorgebouw, hotel of winkelpand, dan krijgt u onherroepelijk te maken met de verplichting om het energielabel C te halen voor uw pand. Toegegeven, deze verplichting geldt pas vanaf 1 januari 2023, dus u hebt nog even.

Maar als er werkzaamheden nodig zijn om vóór de deadline de duurzaamheid van uw pand op orde te krijgen, is het toch slim om niet al te lang te wachten. De installatiebedrijven krijgen het straks naar verwachting behoorlijk druk, dus goedkoper worden de maatregelen zeker niet.

Reserveer dus voor uzelf de ruimte om de zaken tijdig en planmatig aan te pakken, voor effectieve investeringen in de juiste energiemaatregelen.

Energielabel met maatwerkadvies

Als specialist in verduurzaming van kantoorgebouwen geven wij ook een zogenaamd ‘maatwerkadvies’. Dit omvat een compleet overzicht van de maatregelen benodigd voor de verduurzaming van uw kantoorpand, winkel of hotel. Waarbij wij voor de alternatieve installaties en constructie-onderdelen ook meteen de terugverdienperiode doorberekenen.

U weet zo precies wat uw investering  in bijvoorbeeld hoogrendement glas, gevelisolatie of een warmtepomp op zal leveren.

Energiescan passend in uw MVO-beleid

Wilt u nóg een stap verder gaan in het nemen van uw maatschappelijke verantwoording, kies dan voor een complete ‘Energie-audit’. Wij verstrekken u dan alle mogelijke informatie in een maatwerkadvies en brengen daarnaast ook de zogenaamde Erkende Maatregelen in kaart.

Dit zijn maatregelen om energie te besparen die zich naar verwacht binnen vijf jaar terugverdienen. Het toepassen van deze maatregelen is verplicht op grond van artikel 2.15 wet Milieubeheer.

Meer weten?
Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met ons op.

Wij vertellen u alles over energiebesparingen