Loading...
Energielabel woning2018-07-03T10:34:17+02:00

Wilt u een woning verkopen of verhuren, dan is sinds 2015 een energielabel verplicht. Hoe dat precies zit, staat uitgebreid beschreven op onze nationale woningsite Funda. Het laten opstellen van een energielabel is wel even een investering, maar heeft toch ook zijn voordelen. Het leven in een ‘groen’ huis is goedkoper én comfortabeler. Bovendien, hoe energiezuiniger uw huis, des te meer u ervoor kunt vragen.

Intelligent verduurzamen met maatwerkadvies

Er zijn zo veel mogelijkheden om een huis energiezuiniger te maken, dat je als gemiddelde consument door het groene bos de bomen niet meer ziet. Aan de ene kant wil je best investeren in het comfort van hoogrendement glas, extra isolatie en eventueel zonnepanelen.

Maar aan de andere kant… is het de investering wel waard? Als u bij Label Lab een energielabel laat opstellen, krijgt u van ons gratis advies over de welke maatregelen u kunt nemen om een groener label te krijgen.

Bovendien vertellen we u welke investeringen het meest effectief zijn, inclusief de terugverdientijd.

Kiezen voor het advies bij een energielabel van Label Lab

Steeds meer mensen gaan er toe over om Label Lab een energielabel op te laten stellen als ze gewoon zelf in hun huis willen blijven wonen. Zij willen ontdekken hoe energiezuinig hun huis is en welke duurzaamheidsmaatregelen zich het snelste terugverdienen.

Zo nemen ze hun verantwoordelijkheid voor het milieu en het klimaat én geven ze de aanzet tot aangenamer, comfortabel wonen tegen lagere energiekosten.

Gratis herkeuring bij Label Lab!

Laat u ons een energielabel met maatwerkadvies opstellen met de bedoeling om op korte termijn uw huis duurzamer te maken, dan bieden wij u een gratis herkeuring. Wij komen dan op uitnodiging (maar uiterlijk binnen 12 maanden) opnieuw langs om uw label aan te passen op basis van de door u gerealiseerde verbeteringen.

Zo is uw energielabel weer actueel en weet u precies wat uw investeringen hebben opgeleverd. Uit ervaring weten wij dat er in veel gevallen met gerichte maatregelen tot wel twee labelstappen winst te boeken valt. U ziet dus direct de meerwaarde van uw duurzaamheidsinspanningen.

Overleggen? Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak