Loading...
Energie besparen2018-07-03T10:23:50+02:00

Label Lab onderzoekt of energie besparen mogelijk is voor bedrijven en woningen. Onze dienstverlening bestaat uit het analyseren van het pand en de processen die energie gebruiken, het rapporteren hierover, het verstrekken van gecertificeerde energielabels en het adviseren over energiebesparende maatregelen.

De vorm waarin we deze diensten gieten, hangt af van de behoefte van de klant. Zo verzorgen we sec de verplichte energielabels, controleren we alleen de Erkende Maatregelen uit en helpen we grotere ondernemingen bij het uitvoeren van de verplichte vierjaarlijkse Energie-Audit.

Energie besparen begint met meten

Bent u op zoek naar een partner met een kritische blik die u kan helpen belangrijke energiebesparingen te realiseren? Label Lab is een gecertificeerd onderzoeksbureau dat u helpt voldoen aan uw wettelijke verplichting en dat tevens adviseert over eventuele vervolgstappen.

Wij helpen u bij de identificatie van mogelijkheden om energie te besparen en de selectie van de besparingsmaatregelen met de hoogste return on investment.

Contact met energie-adviseurs

Tijdens een nadere kennismaking geven we u graag meer informatie over onze organisatie, de werkwijze en de manier waarop u onze kosten op korte termijn kunt terugverdienen.

Neem snel contact op, dan kunt u op korte termijn beginnen met energie besparen als onderdeel van een verantwoorde, duurzame manier van ondernemen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Klik button